vs Kållered (B-lag) 4-4

Här är ett kort referat från matchen. Vi öppnar klart starkast och motståndarna känns lite som sega gubbar och personligen tänker jag att "det här blir nog 6-0 eller nåt". Efter en liten stund tar vi ledningen efter ett solomål av Limpan. Minns ej vem som spelade fram honom. Kort därefter var han framme igen och målade, den här gången på assist från undertecknad. Båda målen gick till så att han stack iväg i djupled, utnyttjade sin speed och rullade den jämte målvakten.

Tredje målet är snyggt. Det kommer ett inlägg från vänster och Werner sätter till bredsidan på volley och bollen sitter i bortre gaveln. Kort därinnan har KSK reducerat till 2-1. De gör även 3-2 på straff före halvtid. Men vi känner ändå att vi leder komfortabelt.

Andra halvlek är lite tuffare. Gamligarna i KSK börjar vakna till liv och dom gör 3-3. Jimmy som vaktar målet i andra halvlek gör ett par riktiga kanonräddningar. Jens får mycket stryk på innermitten som vanligt. Andra halvlek är inte lika välspelad som första utan det är mycket kontringar fram och tillbaka. Nånstans i slutet gör vi 4-3. Minns inte vem som nätar men det är Pappas som spelar fram. Där tror vi att vi har vunnit men i matchens absolut sista sekund drar en motståndare till ett hårt skott som tar i stolpen och bort i andra burgaveln. Känns inte helt rättvist men 4-4 blir det.

Spelare som bör lyftas fram är Bengtsson på mittbacken, Jimmy i målet och Limpan på topp.

/John

* Min kommentar: Gött jobbat kroken! Synd bara att vi inte fick med oss vinsten när det verkar som att vi hade övertaget. Kul att se att takterna fortfarande sitter i hos Limpan, you go girl!. Passar även på att gratta samtliga målgörare. På söndag är det dags igen för B-laget, frågan är hur truppen ser ut då?