vs Bergum 0-5

Okej, ännu en brakförlust för Olskroken. Man kan inte direkt påstå att formkurvan är på topp. Dessvärre finns det ingen uppenbar anledning till det plötsliga tappet. Vi spelar med samma trupp och vi möter lag som inte är ett dugg bättre än tidigare säsongshälft. Ändå är det något som känns uppenbart fel. Man skulle kunna tänka sig att det handlar om motivationen och lusten att vinna.. den finns helt enkelt inte. Det är ingen som bryr sig om vi vinner eller förlorar mer än i stundens hetta, direkt efter match. Vi behöver verkligen ny vilja och energi!

Om vi går till dagens match så finns det bara några väl valda ord att säga om den och det är följande: Bergum fipplar in 1-0 efter att bollen studsat mellan mig själv och Bengtson i eget straffområde. Kändes sjuuukt onödigt och otroligt tungt. Lite senare har vi en hörna som Jens når högst på och får till en mycket fin nick som ganska hårt går rakt mot nättaket, men vad händer då? Jo då FLYGER en av deras utespelare fram säkert 2m längst mållinjen och gör årets TV-räddning (han ligger raklång i luften) med HÄNDERNA och ilskan är total i Olskroken. Vad fan sysslar idioten med? Självklart får killen rött kort och kroken straff. Självklart räddar målvakten ganska snyggt Söders straff och ännu en gång har vi sett ett exempel på att det kan löna sig att göra något sånt här. Om man hade fått bestämma skulle det dömas mål i såna här lägen och spelaren få några matchers avstängning. Så ska det inte kunna gå till! #"!#()/!"%¤)!"&¤%!

Ännu lite senare skjuter Bergum ett distansskott som, kanske av vinden, ändrar riktning något och Linne tappar in bollen i målet. Ibland uppstår målvaktstavlor, det händer alla, men tyvärr händer det oss i ett mycket kritiskt läge i matchen. Oerhört tungt. Ungefär här kollapsar Olskroken liksom mot Götaholm sist. Bergum spelar hyffsat bra och pressar oss hela matchen trots en man utvisad. De var otroligt effektiva och gör mål på i stort sätt alla chanser de har i matchen medan vi däremot, otroligt nog, har lika många chanser och bränner allihop. Söder har flera bra chanser att på vanligt manér döda matchen tidigt, men har inte något flyt i avgörande momentet.

* Dagens spelare: Helt klart Jens. Han gör ett otrolgit bra jobb på innermitten och Olskroken kan vara glada att vi har fått en kreatör av den kalibern. Dessutom blir han idag snuvad på sitt första mål i kroken-tröjan, tack vare deras clown. Thorsson gör också han en mycket stabil insats idag, det är riktigt roligt att se att vi succesivt börjat rulla mer boll. Mycket tack vare hans lugn på offensiv planhalva.

* Min insats: Jag ber om ursäkt för min insats idag. Jag analyserar vad som gick fel och lovar att komma tillbaka som en bättre fotbollsspelare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0