vs Öjersjö 1-4

Matchen som gud glömde. Ärligt talat så har jag ingen större lust att kommentera den här matchen. Vad hände? Faktum är att vi hade alla förutsättningar för att bjuda upp med ordentligt motstånd idag, men vi faller platt som en pannkaka. Öjersjö kommer till matchen med rätt inställning och redan från start dominerar de med fint spel inom laget. Vi hamnar sent i alla dueller och de rör sig fritt precis som de vill. Faktum är att det inte var någon tvekan om att Öjersjö var det bättre laget. Men ändå sitter jag här frustrerad.

En stor del i denna frustration ligger rimligtvis i på det sätt de vinner på... Första målet sker efter bara några minuter, efter vad som de flesta nog anser vara en målvaktstavla. Linné tvekar länge på att gå ut på en boll, tillslut gör han det i alla fall, men försent, och tvingas boxa ut en boll rakt på huvudet på deras anfallare som långdistansnickar in den. Det var tungt att åka på ett tidigt skitmål. Deras andra mål kommer dock tätt inpå och är en mycket vacker soloprestation av deras klart bästa spelare. Öjersjö får även en straff i 45:e minuten som vi i Olskroken fortfarande, efter snacket i omklädesrummet, inte har en aning om hur domaren kunde blåsa. 0-3 i halvlek och luften gick ur oss. Andra halvlek är ganska tam från båda sidor, vi reducerar någonstans i mitten och de ökar på till 1-4 i 90:e minuten.

Allt som allt vinner Öjersjö helt klart rättvist, inget snack om det. De jobbade mycker mer som ett lag med en solklar spelidé och de dominerade bollinnehavet totalt. Men det känns som att deras mål slumpas in och det resulterar alltid i en tung känsla i laget efter match.

* Dagens spelare: Ingen

* Min insats: Som alla andras, no more no less.