Uppehåll till ända

Snart börjar allvaret igen för gubbarna i det röd/svarta stället. Några träningar har det hunnit bli under sommaren men framför allt vila för trötta fötter. Men nu är det slut på det och till helgen drar det mycket efterlängtade träningslägret igång med en inplanerad träningsmatch kort därefter (mot Wobbler). Redan på onsdag är det dags för den första seriematchen mot Fadini. Tyvärr kan jag själv inte delta på lägret, pga jobb, vilket känns mycket trååååkigt. Träningslägret hålls någonstans i smögentrakten och det har utlovats festligheter och lekar, och en och annan träning/träningsmatch för de riktigt seriösa :D.

I övrigt har det, mig veterligen, inte hänt jättemycket i Olskroken under den lilla silly season som sommaren utgjort. Det har dock provtränats lite grann och min bror, Jens "junior" Qvarfordt, är spelklar för kroken. Han kommer efter ett uppehåll senast från Sandarna. Han har dessutom introducerat sin, något träningsskygga, comrade Ludvig Lillvall - en livsfarlig striker, också han från Sandarna. En och annan Sotenäsare har visat upp sig under sommaren och förhoppningsvis ansluter någon av dem en vacker dag.

Efter en snabb titt i tabellen kan man konstatera att vi gjort minst mål av alla lagen, men ligger ändå på en fjärdeplats. Om vi skall behålla den platsen, alternativt avancera, kommer vi behöva komma igång med målskyttet och det skulle inte vara dumt med lite nya meriterade anfallstalanger som kan hjälpa Söder, Thorsson och Lars m.fl.


Kommentarer
Postat av: Fidde

Släng in Jens o Ludde och Bokedalen får smaka pisk! ;)

2010-08-04 @ 17:30:54
Postat av: Thorsson

Ja helt klart dags att spela mer offensiv fotboll..hade vart kuul

2010-08-06 @ 10:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0