Träning 21/8

Idag var det bara 9 morgonpigga olskrokare som orkade sig upp till det tidiga träningspasset. Lite dåligt kan tyckas med tanke på att vi verkligen behöver jobba på att få upp flåset så vi kan behålla vår position i serien i höst. Skärpning där gubbs!

Träningen inleddes med kvadraten följt av lite 2 mot 2 spel som jag och Jens tillslut lyckades ro hem, efter en trevande start. Priset blev att välja två spelare till den avslutande halvplansmatchen. Skämtsamt konstaterade vi att det inte fanns några bra spelare att välja, men nöjde oss ändå med Elf och Patrik, hehe. Ett självklart val i och med att Elf tar så sköna älgkliv och patrik känner till den hemliga konsten att nicka. Hur som helst slutade det med vinst efter en rafflande sista minut som resulterade i en straffspark för vårt lag. Undertecknad fick (tog sig) rätten att slå den och med en sne lite fjutt blev det varsin träningskrok till Jens, Staffan, Elf och Patrik.

In other news.. ikväll åker jag till turkarnas land och blir borta nån vecka. Tyvärr innebär det att jag missar matchen mot Bokedalen, B-lagsmatchen och 75-årsfesten. Bloggen uppdateras vid hemkomst så håll till godo sålänge så hörs vi.

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0