Smögen updates!

Match:

* John: Förlust med 3-1 mot Smögens IF, en lokal division 5-klubb. Märktes att vi var lite bakis. Vårt mål kom till genom att jag bröt in från vänsterkanten och slog ett inlägg på nye Peter Svensson som satte den i mål. Kul med matcher på riktigt gräs inför lite publik till skillnad från det vi är vana vid :)

* Smögens IF - Olskrokens IF 3-1. Träningsmatch mot Smögen på Smögen. Tunga SIF körde över oss första 20 minuterna men trots 2-0 i halvlek kom vi tillbaka och hade chanser att till och med kvittera. Peter Svensson gjorde målet på fint inspel ifrån kanten av Knoop. Notera att vi hyrde in 16-åriga Martin "Järven" Hagström som målvakt ifrån loklaklubben Hunnebo. Unge Järven var positiv överraskning och gjorde en utmärkt match. Hatten av för honom! Av våra spelare var kanske David Andersson den som skulle fått tre krokar om Berth varit på plats.

Övrigt:

* John: Första träningspasset på Havsvallen avslutat. Nu ska vi åka ribbåt och sen middag nånstans på bryggan.

Kommentar: Verkar som de haft riktigt kul trots den lilla förlusten.